Pieczone Pianki Kokosowe
Pieczone pianki Kokosowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. 3 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól koszerną, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 12%. Spróbuj Pieczone Pianki Kokosowe, Tosty Tropikalne Pianki, oraz Karmelizowane ziemniaki z pianką tostową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posypać połowę tosty Kokosowe w 8 przez 12-calowy niemetal patelni.
Wlać ciasto marshmallow i wygładzić wierzch mieszaniny wilgotnymi rękami.
Posypać pozostałym tosty Kokosowe. Pozostawić do wyschnięcia w temperaturze pokojowej przez noc.
Usunąć pianki z patelni i pokroić w kwadraty.
Boki każdego kawałka rozwałkować ostrożnie w cukrze cukierniczym. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Połącz żelatynę i 1/2 szklanki zimnej wody w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i pozostaw do siedzenia podczas przygotowywania syropu.
W międzyczasie połącz cukier, syrop kukurydziany, sól i 1/2 szklanki wody w małym rondlu i gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Podnieś ciepło do wysokiej i gotuj, aż syrop osiągnie 240 stopni F na termometrze cukierkowym.
Z mikserem na małej prędkości, powoli wlać syrop cukrowy do rozpuszczonej żelatyny.
Umieść mikser na dużej prędkości i ubijaj, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, około 15 minut.
Dodać wanilię i dokładnie wymieszać.