Pieczone Pesto Z Karczocha
Pieczone pesto z karczocha może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przypraw. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 8. Mieszanka karczochów, szary sól, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczone szparagi Grillowany ser z karczochem i pesto z rukoli, Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, oraz Pesto Z Karczocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W głębokiej patelni żaroodpornej połącz 1/2 szklanki oliwy z oliwek, sok z cytryny, czosnek, tymianek, liść laurowy, sól i pieprz.
Dodać mrożone karczochy i wymieszać do herbu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Przykryć folią aluminiową, przenieść do piekarnika, i gotować, aż karczochy są rumiane w miejscach i przetargu po przekłuciu, o 35 protokół. Pozostawić karczochy do ostygnięcia w cieczy.
Schłodzone karczochy z płynem przełożyć do blendera.
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek i liści bazylii i procesu, aż będzie gładka.