Pieczone jajka z Rashers & Bangers
Pieczone jajka z Rashers & Bangers mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 503 kalorie, 22g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grubo pokrojony bekon, ser cheddar, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Smoky rashers & tomatoes on toast, Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), oraz Kolacja: jajka w Czyśćcu (jajka pieczone w sosie pomidorowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.Masło DNA i boki czterech 8 do 10 oz ramekins.In średniej wielkości nonstick sauté patelni, gotować plastry boczku na umiarkowanym ogniu, aż zostaną chrupiące. Przesuń boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć.W międzyczasie wylać i wyrzucić wszystko oprócz 1 łyżki wytopionego tłuszczu z boczku. Do patelni saute, dodać wysypki i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Dodać ¼ szklanki wody do patelni saute, obniżyć ogień do duszenia i gotować, pokryte aż gotowane przez, o 20 protokół.Przenieś bangers do deski do krojenia i pokroić w ½ - calowe kostki. Rozbij boczek na kawałki wielkości kęsa.
Mięso dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę mięsa między cztery ramekiny. Do każdej porcji łyżka 1 łyżki gęstej śmietany. Do każdego ramekina dodać 2 lub 3 jajka i doprawić lekko solą i pieprzem.
Pokrój 2 łyżki masła na 12 małych kawałków i kropki na górze każdego ramekina z 3 kawałkami masła.
Posypać 1 łyżką każdego sera cheddar.Umieścić ramekiny na blasze do pieczenia i piec, obracając patelnię w połowie, aż białka są tylko ustawione, ale żółtka są nadal płynne, 15 do 20 minut.
Podawać na ciepło z grzankami.