Fasola Szparagowa Amandyna

Fasola Szparagowa Amandyna
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Zielona fasola Amandine może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, pieprzu, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Szparagowa Amandyna, Fasola Szparagowa Amandyna, oraz Tilapia z fasolką szparagową Amandine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj fasolę i smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Dodać bulion, pieprz i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
SólSól
4
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SokSok
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Tuż przed podaniem posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn