Pieczone brzoskwinie z sosem jeżyn
Pieczone brzoskwinie z sosem jeżyn może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jeżyn, brązowy cukier, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Nadziewane I Pieczone Brzoskwinie Z Sosem Z Dzikich Jeżyn, Pieczone brzoskwinie i orzechy laskowe z lodami waniliowymi, oraz Dżem Jeżyn Z Brzoskwiniami Lub Śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić jeżyny, sok z limonki i miód. Przykryj i zmiksuj na średniej prędkości około 45 sekund, zatrzymując blender od czasu do czasu, aby zeskrobać boki, aż będą gładkie. SOS odcedzający. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Połówki brzoskwini, ścięte boki do góry, na dużym kawałku folii aluminiowej o dużej wytrzymałości.
Posypać brązowym cukrem, cynamonem i likierem. Fold folii na brzoskwinie i pieczęć.
Pakiet folii Broil z góry około 4 cali od ciepła około 15 minut lub aż brzoskwinie są podgrzewane przez.
Podawać na gorąco z sosem jeżyn.
Dekoruj dodatkowymi jeżynami.