Pieczona Wołowina Z Powolnym Pieczeniem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać powolne pieczonej wołowiny spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, pieczeń, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczona pieczeń wołowa z musztardą, czosnkiem i tymiankiem, Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, oraz Slow Cooker Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrym nożem do parowania pokroić 12 plastrów tuż pod tłuszczem pieczeni i włożyć plasterki czosnku. Pieczeń doprawiamy solą, pieprzem i oregano.
Połóż to, gruba strona w dół,na palarni.
Umieść regał w patelni do pieczenia i napełnij wodą, po prostu odtłuszczając dno pieczenia.
Rozgrzać grill do średniej wysokości. Jeśli używasz grilla węglowego, zbuduj bardzo gorący ogień. Gdy węgle są białe, dodaj kolejną warstwę węgla drzewnego. Zapewni to, że grill pozostanie wystarczająco gorący, aby ugotować mięso.
Umieść patelnię bezpośrednio na grillu. Przykryć grill i pozostawić pieczeń gotować powoli. Gotować około 20 minut na Funt średnio rzadkie lub aż termometr mięsa czyta około 130 F. W połowie, włączyć pieczeń i dodać więcej wody w razie potrzeby.
Odstawić na około 10 minut przed rzeźbieniem.