Pieczona Papryka Czerwona
Pieczona czerwona papryka może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 90 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz pomidory śliwkowe, paprykę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Piecz czerwoną paprykę, pomidory, czosnek i cebulę pod brojlerem lub na grillu w temperaturze 425 stopni F, obracając się do pieczenia wszystkich stron, aż pomidory i papryka są pęcherze, czernione i zmiękczone i czosnek i cebula są czernione w miejscach.
Umieść paprykę i pomidory w papierowych torebkach, zabezpiecz otwór i pozostaw do ostygnięcia około 15 minut. Czosnek i cebula ostygną. Czosnek i cebulę obieramy. Czosnek drobno posiekać. Odstawić. Cebulę drobno posiekać, odmierzając 1/4 szklanki. Odstawić. Paprykę i pomidory obrać ze skórki.
Umieść paprykę i pomidory w robocie kuchennym lub blenderze, pracując partiami i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Przygotuj kanister z wrzącą wodą.
Słoiki i pokrywki podgrzewać w gotującej się wodzie, aż będą gotowe do użycia. Nie gotować. Odłóżcie opaski na bok.
W dużym rondlu połącz pieprz i przecier pomidorowy, czosnek, cebulę, ocet, bazylię, cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i kopce na łyżce, o 20 protokół.
Chochla na gorąco rozprowadzić w gorących słoikach pozostawiając 1/2 cala przestrzeni nad głową. Wytrzyj obręcz. Wyśrodkuj gorącą pokrywę na słoiku. Nałóż opaskę i dopasuj, aż dopasowanie będzie ciasne na palcach.
Proces w puszce z wrzącą wodą przez 10 minut, dostosowując się do wysokości.
Wyjąć słoiki i ostudzić. Po 24 godzinach sprawdzić szczelność pokryw. Pokrywka nie powinna wyginać się w górę iw dół po naciśnięciu środka.