Pieczona czerwona papryka z dipem Feta

Pieczona czerwona papryka z dipem Feta
Pieczona czerwona papryka z dipem Feta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 16G białka, oraz 40 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, ząbki czosnku, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Papryki Char bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie 10 minut. Skórkę, nasiona i ćwierć papryki. Papryka Puree, olej, czosnek i ser w procesorze. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
SerSer
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia30
Magazyn