Pieczona czerwona papryka i bazylia kanapka z tuńczykiem

Pieczona czerwona papryka i bazylia kanapka z tuńczykiem
Pieczona czerwona papryka i bazylia kanapka z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet winny, oliwę z oliwek, pieczoną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, oraz Pieczona Papryka Z Bazylią.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz tuńczyka, pieprz, oliwę z oliwek, paprykę, liście bazylii i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
OcetOcet
PieprzPieprz
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozłóż mieszankę na swoim ulubionym chlebie lub bułce
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
RolkaRolka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn