Pieczona czerwona papryka i bazylia kanapka z tuńczykiem
Pieczona czerwona papryka i bazylia kanapka z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet winny, oliwę z oliwek, pieczoną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, oraz Pieczona Papryka Z Bazylią.
Instrukcje
W średniej misce połącz tuńczyka, pieprz, oliwę z oliwek, paprykę, liście bazylii i ocet.
Rozłóż mieszankę na swoim ulubionym chlebie lub bułce