Pieczeń z sosem cebulowo-grzybowym
Pieczeń z sosem cebulowo-grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 330 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kostek bulionowych z wołowiny, woda, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczeń garnkowa z sosem pieczarkowym, Pieczeń garnkowa z sosem pieczarkowym, oraz Sunday Pot Roast with Mushroom Gravy.
Instrukcje
Posypać pieczeń równomiernie pieprzem; umieścić w szybkowarze 6-quart.
Dodać zupę grzybową i kolejne 3 składniki.
Przykryj kuchenkę pokrywką i bezpiecznie uszczelnij; umieść kontrolę ciśnienia nad odpowietrznikiem i rurką. Gotować na średnim ogniu 20 minut lub do kontroli ciśnienia skały szybko tam iz powrotem. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 20 więcej minut.
Usuń z ciepła; Uruchom zimną wodę nad kuchenką, aby zmniejszyć ciśnienie. Ostrożnie zdejmij pokrywkę, aby para wydostała się od Ciebie.
Usunąć pieczeń i zachować ciepło. Wymieszać skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody; dodać do cieczy w szybkowarze. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę.
SOS podawać z pieczeniem.