Pieczeń wołowa z warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczeń wołowa z warzywami spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.15 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać beefy zupa cebulowa mix, skondensowany krem zupa grzybowa, ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, Przyprawiona pieczeń wołowa i warzywa, oraz Pieczeń wołowa i warzywa zimowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wołowinę w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence. Ułóż liście laurowe na wierzchu wołowiny; wokół wołowiny ułóż seler, ziemniaki, marchew i grzyby. Top wołowina ze skondensowaną zupą grzybową, sosem chili i mięsistą mieszanką zupy cebulowej (na sucho).
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin lub aż wołowina będzie miękka. Odrzuć liście laurowe.