Pieczeń Wołowa Red-Eye
Pieczeń wołowa Red-Eye może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 235 kalorii, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos louisiana, mieszankę zupy cebulowej, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Wołowa Pie Pot, Pieczeń Wołowa Po ' Boy, oraz Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu, brązowy pieczeń ze wszystkich stron w oleju na średnim ogniu; odcedzić.
Połączyć 3/4 szklanki wody, mix zupy, ocet i ostry sos; wlać pieczeń.
Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2-3 godziny lub do miękkości.
Przełożyć na półmisek i ogrzać.
Odstawić na 10-15 minut przed krojeniem.
Do sosu, połączyć mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; mieszać do soków mięsnych. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.