Pieczeń wieprzowa z żurawiną
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pieczeń wieprzowa z żurawiną może być wspaniały przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Mieszanka bulionu z kurczaka, skrobia kukurydziana, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety schabowe z żurawiną i porami, Chipotle Slow Cooker Tacos z polędwicy wieprzowej z żurawiną i jabłkami {bezglutenowe}, oraz Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pieczeń wieprzową w 3 1/2 do 4-quart powolnej kuchence.
W małej misce, połączyć żurawiny, bulion, skórka pomarańczowa i 1/4 szklanki koktajlu soku żurawinowego; dobrze wymieszać.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 7 do 9 godzin.
Aby służyć, umieścić pieczeń na półmisku; przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Do średniego rondla wlać soki z wolnej kuchenki; w razie potrzeby odcedzić tłuszcz.
W małej misce, połączyć pozostałe 1/4 szklanki koktajl sok żurawinowy i skrobi kukurydzianej; dobrze wymieszać. Wymieszać z sokami w rondlu. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż bąbelki i zgęstnieje.
Podawać z pieczoną wieprzowiną.
W razie potrzeby udekoruj rozdrobnioną skórką pomarańczową.