Pieczeń wieprzowa w koronie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Korona pieczeń wieprzowa spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 2,52 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 51g białka, oraz 9g tłuszczu. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, Pieczeń wieprzowa w koronie, oraz Pieczeń wieprzowa w koronie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121° i dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Pieczeń wieprzową obficie przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na blaszanym blasze.
Przenieść do piekarnika i piec, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 140 ° F, O 2 godziny.
Wyjąć z piekarnika i namiotu folią na co najmniej 15 minut i do 45 minut. Tymczasem, wzrost temperatury piekarnika do 260°. powrót pieczeń do piekarnika i gotować, aż chrupiące i rumiane na zewnątrz, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią, pozostawić na 15 minut, następnie pokroić między żebra i podawać.