Pieczeń Po Chińsku

Pieczeń Po Chińsku
Chińska pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 738 kalorii, 65g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól czosnkową, nasiona selera, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec posmarować solą czosnkową, pieprzem i musztardą w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
PieprzPieprz
3
Rozgrzać olej w dużym piecu dowód patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
Dodać pieczeń i brązowy z obu stron, o 5 minut na stronie.
5
W średniej misce wymieszaj razem 3 szklanki wody, sos sojowy, ocet, miód, imbir i nasiona selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
ImbirImbir
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Zalać pieczeń, a następnie przykryć pieczeń szczelnie pokrywką lub folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pieczeń będzie bardzo miękka, 2 1/2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Po zakończeniu pieczenia wyjmij go z patelni na talerz do serwowania. Ustawić patelnię kapieli na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać razem skrobię kukurydzianą i 1/4 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wlać do wrzącej cieczy i mieszać aż zgęstnieje, około 1 minuty.
10
Pieczeń podajemy z polanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn