Pieczeń O Smaku Jabłkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczeń o smaku jabłkowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 544 kalorie, 46g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek, marchew, wołowina chuck pieczeń, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Pieczeń Wołowa O Smaku Kawowym, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Ułożyć pieczeń na patelni lub dużym naczyniu żaroodpornym. Napełnij naczynie około 1/2 cala wody, a następnie wymieszaj koncentrat soku jabłkowego.
Posypać sosem sojowym na wierzchu pieczeni. Zrobić kilka małych szczelin w pieczeni i wrzucić do nich kawałki czosnku. Pieczeń doprawić mieszanką zupy cebulowej. Pokrywa z folią aluminiową lub pokrywką.
Piec przez 2 godziny w nagrzanym piekarniku, następnie wyjąć z piekarnika i dodać marchew i ziemniaki. Przykryć ponownie, i nadal gotować przez dodatkowe 2 godziny, lub aż pieczeń jest przetargu widelec.