Pieczarkowe Paszteciki Wołowe
Pieczarkowe paszteciki wołowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 545 kalorii, 26g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos pieprzowy, bazylia, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinakowo-Grzybowe Paszteciki Wołowe, Nadziewane Paszteciki Wołowe Z Sosem Pieczarkowym, oraz Kotlety z kurczakiem i pieczarkami (Kotlety).
Instrukcje
W misce, połączyć mleko, sos Worcestershire, bułka tarta, 1/2 łyżeczka soli, pieprz i czosnek w proszku. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na trzy lub cztery owalne paszteciki. Na dużej patelni, gotować paszteciki na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
W innej patelni, saute grzyby i bazylia w 2 łyżki masła do miękkości; odcedzić.
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową i odstawić na bok.
W tej samej patelni, roztopić pozostałe masło; wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo ubij śmietanę, 1/2 szklanki wody, sos pieprzowy i pozostałą sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby uzyskać średnio cienki SOS.
Dodaj zarezerwowane grzyby; ciepło jednak.
Podawać na pasztecikach wołowych; top z serem i cebulą.