Goujony Z Soli Z Majonezem Koperkowym

Goujony Z Soli Z Majonezem Koperkowym
Goujony soli z majonezem koperkowym to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 16 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka soli i pieprzu, mąka kukurydziana, sola cytrynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 629 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Goujony z soli i majonezu koperkowego, Sola goujons z sosem tajskim, oraz Majonez Cytrynowo-Koperkowy.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn