Pieczarki Smażone Marinara
Smażone grzyby Marinara może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, wody, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polenta z karmelizowanymi grzybami, Marinara + jajka sadzone i kozi ser, Pieczarki i makaron Marinara, oraz Spaghetti Squash z grzybami i Marinarą podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połączyć mąkę, sól i pieprz. W płytkim naczyniu ubić jajka i wodę.
Umieść bułkę tartą w innym płytkim naczyniu.
Dodać grzyby do mieszanki mąki; uszczelnić worek i wstrząsnąć do pokrycia. Zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie obtoczyć bułką tartą.
W głębokim rondlu, patelni elektrycznej lub frytownicy o dużej zawartości tłuszczu olej rozgrzać do 375°. Smażyć grzyby, sześć do ośmiu na raz, przez 1-2 minuty lub do złotego koloru, obracając się od czasu do czasu.
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
Wlać sos spaghetti do nieprzygotowanego 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia. Wierzch z grzybami.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 4-6 minut lub do rozpuszczenia sera.