Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać grillowane nadziewane grzyby Portobello spróbować. Ten przepis służy 2. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Jeśli masz pod ręką cebulę, oregano, panko przyprawione włoskiem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane faszerowane pieczarki Portobello dla dwojga, Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, oraz Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla.
Instrukcje
Łyżką usunąć brązowe skrzela z spodu grzybów; wyrzucić skrzela. Odstaw czapki grzybowe na bok.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodaj oregano i szpinak; smażyć 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.
Przenieść mieszaninę szpinaku do średniej miski; mieszać w pozostałych 1 łyżeczka oleju, ser, panko, ocet, i pieprz. Nadzienie podzielić równomiernie między grzyby, łyżki na boki skrzelowe.
Podawać z: grillowaną sałatką pomidorową