Pieczarki faszerowane boczkiem i cheddarem
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Boczek i Cheddar nadziewane pieczarki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 95 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bekon, ser cheddar, pieczarki crimini i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zrób przed siebie boczek i Cheddar faszerowane pieczarki, Pieczarki Nadziewane Cheddarem, oraz Pieczarki Nadziewane Cheddarem.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odsączyć, pokroić w kostkę i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Usunąć łodygi grzybów. Odstawić czapki. Posiekaj łodygi.
W dużym rondlu na średnim ogniu roztopić masło. Powoli gotować i mieszać posiekane łodygi i cebulę, aż cebula będzie miękka.
W średniej misce wymieszać mieszankę łodygi grzybów, boczek i 1/2 szklanki Cheddar.
Dobrze wymieszać i zgarnąć mieszaninę do czapek grzybowych.
Piec w nagrzanym piekarniku 15 minut, lub aż ser się rozpuści.
Grzyby wyjąć z piekarnika i posypać pozostałym serem.