Pieczarki Faszerowane
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać nadziewane grzyby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis służy 28. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bułkę tartą, sól i pieprz, pecorino romano, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wymieszać bułkę tartą, Pecorino Romano, czosnek, pietruszka, mięta, sól i pieprz, do smaku, i 2 łyżki oliwy z oliwek w średniej misce do mieszania.
Skropić ciężką dużą blachę do pieczenia z około 1 łyżką oliwy z oliwek, do pokrycia. Łyżka nadzienie do zagłębień grzybowych i ułóż na blasze do pieczenia, Wnęka do góry.
Pozostałą oliwę przemyć nadzieniem w każdym grzybku.
Piec, aż grzyby będą miękkie, a nadzienie rozgrzeje się i złoci się na wierzchu, około 25 minut.