Pieczarki, cukinia i pizza z serem szwajcarskim
Pieczarki, cukinia i pizza z serem szwajcarskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 932 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.06 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grzybów, cukinia, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Pieczarek Cebula I Szwajcarska Pizza Pita, Pieczarki-Swiss Mac & Cheese, oraz Pieczywo Z Serem Szwajcarskim.
Instrukcje
Olej dwie 12-calowe patelnie do pizzy lub duże blachy do pieczenia. Naciśnij ciasto na 12-calowy okrągły lub 9-na-13-calowy prostokąt, na każdej przygotowanej patelni.
Piec, aż ciasto zacznie brązowieć, 10 do 15 minut.
Tymczasem na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 1 łyżkę oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać cukinię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prawie miękkie, o 3 protokół.
Przełożyć do małej miski.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na tej samej patelni.
Dodać grzyby, sól, pieprz, tymianek i gotować, mieszając często, aż grzyby są złote, o 5 protokół.
Powrót cukinię na patelnię, dodać wino, i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i całe wino odparowało, o 5 minut więcej.
Rozłóż mieszankę warzywną na częściowo upieczonych skórkach pizzy.
Posypać serem szwajcarskim i parmezanem i piec, aż ser się rozpuści, około 10 minut.
Rekomendacja win: Nebbiolo to winogrona wspaniałych włoskich win, takich jak Barolo i Barbaresco. Możesz cieszyć się złożonymi smakami grzybów, przypraw, płatków róży i truskawek w znacznie tańszym Nebbiolo delle Langhe lub Nebbiolo d ' Alba.
Uwagi: jeśli wolisz używać skorupek pizzy kupionych w sklepie, takich jak Boboli, po prostu zacznij ten przepis od kroku
Rozłóż polewę bezpośrednio na muszle w kroku 4, nie jest wymagane wstępne przygotowanie.