Pianki Kokosowe

Pianki Kokosowe
Pianki Kokosowe wymagają około 4 godziny od początku do końca. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 30 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz granulowany cukier, skrobię kukurydzianą, żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez SippitySup. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Podobne przepisy to Pianki Kokosowe, Pianki kokosowo-lodowe, oraz Pieczone Pianki Kokosowe.

Instrukcje

1
W misce pomoc kuchni dodać 6 uncji chłodnej wody i żelatyny. Delikatnie wymieszać i pozostawić kwitnienie-około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść miskę kuchenną nad małym garnkiem wrzącej wody (Bain Marie) i wymieszaj, aby rozpuścić żelatynę-około 3-4 minutes.In oddzielny nieprzywierający średni garnek dodaj pozostałe 6 uncji wody, cukru i ¾ szklanki lekkiego syropu kukurydzianego. Delikatnie wymieszać, aby połączyć z czystą łyżką. Na średnim ogniu doprowadzić mieszaninę cukru do 240 stopni bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
3
Wyjąć z ognia i dodać pozostałą ¼ szklanki syropu kukurydzianego-wymieszać do połączenia. Gdy mikser działa na niskim poziomie, powoli wlewaj gorącą mieszaninę do miski kuchennej z rozpuszczoną żelatyną. Po całkowitym dodaniu gorącego cukru, ubij z nasadką trzepaczki na średniej wysokości przez 12-15 minut lub do lekkiego i puszystego. Ubić w 1 łyżce ekstraktu kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
żelatynażelatyna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W małej misce wymieszać cukier puder i skrobię kukurydzianą. Spryskać 9×13 w metalowej patelni nieprzywierającym sprayem do gotowania i lekko odkurzyć mieszaniną skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
5
Wlać piankę do przygotowanej patelni i wygładzić lekko rozpyloną łopatką. Pozostawić do ostygnięcia w nocy lub przez co najmniej 4 godziny.Obrócić marshmallow na powierzchnię pokrytą pozostałą mieszaniną skrobi kukurydzianej i pokroić w pożądane kształty. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn