Pete ' s może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz małe warzywa, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pete ' s, Pete ' s Burger, oraz Texas Pete Vinaigrette.
Instrukcje
1
Ocet i oliwę ubić w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pokrój focaccię na 4 równe kawałki; następnie pokrój każdy kawałek poziomo na kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Focaccia
3
Rozprowadzić część musztardy Dijon na ściętej stronie dolnej połowy każdej focaccii. Wierzch chleba równomiernie z indykiem, papryką, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Udziec Jagnięcy Z Kością
Focaccia
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Dodaj mozzarellę i zieleninę dla niemowląt, i skropić opatrunek balsamiczny na wierzchu. Górną połowę każdej focaccii posmaruj majonezem czosnkowym z limonki i umieść na zieleni, aby zakończyć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aioli
Zieloni
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Focaccia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5
Blaty i spody każdej kanapki posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Podgrzej prasę kanapkową lub użyj żeliwnych patelni i cegieł pokrytych folią aluminiową, aby nacisnąć kanapki. Kanapki gotować partiami, w razie potrzeby, aż ser topi się i chleb jest tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Panini
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Serw.
8
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
9
Wyposażenie specjalne: garnek o głębokim dnie do smażenia indyka
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Czosnek, zioła, skórkę z cytryny, sól i pieprz przetwarzać w maszynce wyposażonej w metalowe ostrze, aż grubo zmielone. Masuj masą obficie pierś indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Srebrne Nonpareile
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Zwiń pierś indyka w kompaktowy kształt, obracając mniejszy koniec piersi pod spodem. Owinąć szczelnie w 3 warstwy wytrzymałej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
12
Napełnij głęboki, ciężki garnek 2/3 pełny olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
13
Podgrzać na średniej wysokości, aż termometr głębokiego smażenia odczyta 350 stopni F. smażyć pierś indyka, owiniętą w folię, przez 35 minut lub 12 minut na Funt. Ostrożnie wyjąć indyka z oleju i odstawić, zawinięty w folię, do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce indyka na tyle twarde, aby cienko pokroić, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
14
Jajko, musztardę, czosnek i sok z limonki wrzucić do robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Po uruchomieniu maszyny dodaj olej w stałym strumieniu, aż mieszanina będzie blada i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
15
Przenieść majonez do miski, wymieszać ze skórką, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo