Pete ' s

Pete ' s
Pete ' s może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz małe warzywa, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pete ' s, Pete ' s Burger, oraz Texas Pete Vinaigrette.

Instrukcje

1
Ocet i oliwę ubić w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Pokrój focaccię na 4 równe kawałki; następnie pokrój każdy kawałek poziomo na kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FocacciaFocaccia
3
Rozprowadzić część musztardy Dijon na ściętej stronie dolnej połowy każdej focaccii. Wierzch chleba równomiernie z indykiem, papryką, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
FocacciaFocaccia
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Dodaj mozzarellę i zieleninę dla niemowląt, i skropić opatrunek balsamiczny na wierzchu. Górną połowę każdej focaccii posmaruj majonezem czosnkowym z limonki i umieść na zieleni, aby zakończyć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
ZieloniZieloni
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
FocacciaFocaccia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5
Blaty i spody każdej kanapki posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Podgrzej prasę kanapkową lub użyj żeliwnych patelni i cegieł pokrytych folią aluminiową, aby nacisnąć kanapki. Kanapki gotować partiami, w razie potrzeby, aż ser topi się i chleb jest tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Serw.
8
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
9
Wyposażenie specjalne: garnek o głębokim dnie do smażenia indyka
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Czosnek, zioła, skórkę z cytryny, sól i pieprz przetwarzać w maszynce wyposażonej w metalowe ostrze, aż grubo zmielone. Masuj masą obficie pierś indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Zwiń pierś indyka w kompaktowy kształt, obracając mniejszy koniec piersi pod spodem. Owinąć szczelnie w 3 warstwy wytrzymałej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
12
Napełnij głęboki, ciężki garnek 2/3 pełny olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
13
Podgrzać na średniej wysokości, aż termometr głębokiego smażenia odczyta 350 stopni F. smażyć pierś indyka, owiniętą w folię, przez 35 minut lub 12 minut na Funt. Ostrożnie wyjąć indyka z oleju i odstawić, zawinięty w folię, do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce indyka na tyle twarde, aby cienko pokroić, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
14
Jajko, musztardę, czosnek i sok z limonki wrzucić do robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Po uruchomieniu maszyny dodaj olej w stałym strumieniu, aż mieszanina będzie blada i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
15
Przenieść majonez do miski, wymieszać ze skórką, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Składniki

11 łyżka suszonego oreganoudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1kwadratChleb Focaccia, ok. 10 cmChleb Focaccia, ok. 10 cm22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeża mozzarella w plasterkachświeża mozzarella w plasterkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza posiekane świeże liście rozmarynuz grubsza posiekane świeże liście rozmarynu32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuz grubsza posiekana świeża szałwiaz grubsza posiekana świeża szałwia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza posiekany czosnekz grubsza posiekany czosnek22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1Sok z 2 limonek i skórki zSok z 2 limonek i skórki z591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2cytryny, skórka drobno startacytryny, skórka drobno starta4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt (najlepiej grecki odtłuszczony)jogurt (najlepiej grecki odtłuszczony)4krewetki i żyłkiOlej do smażeniaOlej do smażenia32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do szczotkowaniaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do szczotkowania32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucienko pokrojona pieczona czerwona paprykacienko pokrojona pieczona czerwona papryka1kilogramypierś indyka bez kości, bez skórypierś indyka bez kości, bez skóry4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćTwardy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn