Pete ' s

Pete ' s
Pete ' s może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz małe warzywa, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pete ' s, Pete ' s Burger, oraz Texas Pete Vinaigrette.

Instrukcje

1
Ocet i oliwę ubić w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój focaccię na 4 równe kawałki; następnie pokrój każdy kawałek poziomo na kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FocacciaFocaccia
3
Rozprowadzić część musztardy Dijon na ściętej stronie dolnej połowy każdej focaccii. Wierzch chleba równomiernie z indykiem, papryką, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
FocacciaFocaccia
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
4
Dodaj mozzarellę i zieleninę dla niemowląt, i skropić opatrunek balsamiczny na wierzchu. Górną połowę każdej focaccii posmaruj majonezem czosnkowym z limonki i umieść na zieleni, aby zakończyć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
ZieloniZieloni
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
FocacciaFocaccia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5
Blaty i spody każdej kanapki posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Podgrzej prasę kanapkową lub użyj żeliwnych patelni i cegieł pokrytych folią aluminiową, aby nacisnąć kanapki. Kanapki gotować partiami, w razie potrzeby, aż ser topi się i chleb jest tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Serw.
8
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
9
Wyposażenie specjalne: garnek o głębokim dnie do smażenia indyka
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Czosnek, zioła, skórkę z cytryny, sól i pieprz przetwarzać w maszynce wyposażonej w metalowe ostrze, aż grubo zmielone. Masuj masą obficie pierś indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Zwiń pierś indyka w kompaktowy kształt, obracając mniejszy koniec piersi pod spodem. Owinąć szczelnie w 3 warstwy wytrzymałej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Napełnij głęboki, ciężki garnek 2/3 pełny olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Podgrzać na średniej wysokości, aż termometr głębokiego smażenia odczyta 350 stopni F. smażyć pierś indyka, owiniętą w folię, przez 35 minut lub 12 minut na Funt. Ostrożnie wyjąć indyka z oleju i odstawić, zawinięty w folię, do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce indyka na tyle twarde, aby cienko pokroić, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
14
Jajko, musztardę, czosnek i sok z limonki wrzucić do robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Po uruchomieniu maszyny dodaj olej w stałym strumieniu, aż mieszanina będzie blada i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
15
Przenieść majonez do miski, wymieszać ze skórką, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1kwadratChleb Focaccia, ok. 10 cmChleb Focaccia, ok. 10 cm23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon1łyżka czerwony ocet winnyopakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża mozzarella w plasterkachświeża mozzarella w plasterkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza posiekane świeże liście rozmarynuz grubsza posiekane świeże liście rozmarynu33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaz grubsza posiekana świeża szałwiaz grubsza posiekana świeża szałwia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza posiekany czosnekz grubsza posiekany czosnek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1Sok z 2 limonek i skórki zSok z 2 limonek i skórki z591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2cytryny, skórka drobno startacytryny, skórka drobno starta4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt (najlepiej grecki odtłuszczony)jogurt (najlepiej grecki odtłuszczony)4krewetki i żyłkiOlej do smażeniaOlej do smażenia33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do szczotkowaniaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do szczotkowania33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacienko pokrojona pieczona czerwona paprykacienko pokrojona pieczona czerwona papryka1kilogramypierś indyka bez kości, bez skórypierś indyka bez kości, bez skóry4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćTwardy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn