Marynowane Steki Z Dziczyzny

Marynowane Steki Z Dziczyzny
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Marynowane steki z dziczyzny mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 12g tłuszczu i w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $5.34 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka steków z dziczyzny, sosu worcestershire, keczupu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jest idealny do valentin day. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki Z Palca Dziczyzny, Steki z jelenia i sos (dziczyzna), oraz Steki z jelenia i sos (dziczyzna) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść dziczyznę w dużej zamykanej plastikowej torbie. W misce połącz pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać połowę dziczyzny; uszczelnij torebkę i obróć, aby pokryć. Wstaw do lodówki na noc. Przechowuj pozostałą marynatę w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
DziczyznaDziczyzna
3
Odcedź i wyrzuć marynatę ze steków. Broil 3-4 w. od ciepła przez 4 minuty. Obrót; podlać zarezerwowaną marynatą. piecz 4 minuty dłużej, często fastrygując lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160° dla średniego lub 170° dla dobrze wysmażonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Chianti, Montepulciano

Stek z dziczyzny naprawdę dobrze komponuje się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. Te lekkie i średnio treściwe czerwone wina nie przytłoczą chudego mięsa i sprawią, że będzie smakowało mniej dziczyzny. Możesz spróbować Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Blada wiśniowa czerwień z Rubinowym odcieniem. Nos jest bardzo złożony i świeży z intensywnymi, przednimi owocami na wiśniach i malinach miesza się z delikatnymi nutami prażonych migdałów. Wino ma bardzo dobry atak, eleganckie i soczyste taniny. Smaki owocowe na podniebieniu środkowym, zwłaszcza wiśniowe, a eleganckie wykończenie łączy w sobie pełnię świeżych owoców z wyrafinowaniem terroir Casablanca.Dobrze komponuje się z kozim serem, podeszwą w maśle cytrynowym lub carpaccio z przegrzebków.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn