Pesto Torta (Pasta Warstwowa)
Pesto Torta (warstwowy Spread) jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, pesto, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Warstwowe Pasty Do Sera Pesto, Torta warstwowa z szynką, Provolone, szpinakiem i ziołami, oraz Torta z serem jogurtowym z Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy blok twarogu pokroić wzdłuż. Wyłożyć patelnię z folią.
Umieść jeden pasek twarogu między dwiema warstwami folii. Spłaszczyć ser wałkiem do ciasta, aż będzie taki sam rozmiar jak dno patelni bochenka.
Na patelnię włożyć serek śmietankowy.
Na serek rozprowadzić pesto (o grubości około 1/4 cala). Powtórz ten proces, aż wszystkie pesto i serek śmietankowy został użyty. Ostatnia warstwa powinna być twarogiem. Złóż folię na ostatniej warstwie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Kiedy będziesz gotowy do podania, delikatnie usuń tortę z patelni bochenkowej. Rozpakuj folię.
Osuszoną, pieczoną czerwoną paprykę ułożyć na wierzchu tortownicy.