Pesto ogrodowe Lucinda

Pesto ogrodowe Lucinda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Pesto ogrodowego Lucindy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś liście bazylii, do 6 ząbków czosnku, ser romano i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Krople melasy Lucindy, Pesto ziołowe ogrodowe, oraz Macadamia Nut Garden Świeże Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bazylii i czosnku proces w robocie do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj orzeszki piniowe i sery i przetwarzaj do wymieszania, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Przy uruchomionym procesorze wlej olej przez zsyp żywności powolnym, stałym strumieniem; procesuj do gładkości. Chill do 5 dni, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn