Pesto i pieczone-kanapka z warzywami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pesto bazyliowe, nieobcięty Podłużny bochenek chleba, kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Grillowana kanapka warzywna z sosem jogurtowym Pesto i czosnkiem, Kanapka z kurczakiem, pieczonym pieprzem i Pesto, oraz Pieczona Kanapka Z Warzywami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z natryskiem do gotowania. Wrzucić paprykę i grzyby z olejem na patelni.
Piec odkryte 15 do 20 minut lub do crisp-tender. Przechowywać w lodówce 15 minut do schłodzenia.
Grubo posiekać pieczone warzywa.
Wymieszać posiekane warzywa, natkę pietruszki i 2 łyżki majonezu; odstawić.
Wymieszać kurczaka, 1/2 szklanki majonezu i pesto.
Pokrój chleb poziomo na 4 warstwy.
Umieść dolną warstwę na płycie lub tacy.
Rozłóż połową nadzienia pesto. Wierzch warstwą chleba. Łyżka nadzienia warzywnego na warstwie chleba. Wierzch warstwą chleba.
Rozprowadzić z pozostałym nadzieniem pesto. Wierzch pozostałą warstwą chleba.
Rozłóż serek Na Zewnątrz bochenka kanapek. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Udekoruj Bochenek świeżymi ziołami.
Pokroić na 8 plastrów; każdy plasterek pokroić na pół. Przechowywać w lodówce.