Sernik Malinowy Z Białej Czekolady
Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli 1,35 zł za porcję spada twój budżet, Sernik z białej czekolady i malinami może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz okruchy krakersów Grahama, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik malinowy z białej czekolady, oraz Sernik Z Białą Czekoladą I Malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić skórkę: drobno zmielić migdały i okruchy w robocie kuchennym i dodać masło, mieszając do połączenia. Naciśnij na dole i 2/3 w górę strony 10-calowej formy sprężynowej.
Dodać do napełniania: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub dużej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującą się wodą, mieszając, aż będzie gładka, i zdjąć z ognia.
Ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie puszysty, a następnie ubić w cukrze.
Dodać całe jajka i żółtka, 1 na raz, bicie dobrze przy niskiej prędkości i skrobanie miski po każdym dodaniu.
Ubić w mące i wanilii, aż tylko połączone, a następnie dodać roztopioną czekoladę w powolnym strumieniu, ubijając aż nadzienie jest dobrze połączone.
Ułóż jagody w 1 warstwie na skorupie i wlej nadzienie do skorupy.
Piec w środku piekarnika, aż ciasto jest ustawione 3 cale od krawędzi, ale centrum jest nadal chwiejny, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, 45 do 55 protokół.
Uruchom cienki nóż wokół krawędzi ciasta, aby poluzować, a następnie ostudzić całkowicie w patelni na stojaku. (Ciasto będzie nadal się ustawiać, gdy ostygnie.)
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.