Sernik Malinowy Z Białej Czekolady

Sernik Malinowy Z Białej Czekolady
Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli 1,35 zł za porcję spada twój budżet, Sernik z białej czekolady i malinami może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz okruchy krakersów Grahama, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik malinowy z białej czekolady, oraz Sernik Z Białą Czekoladą I Malinami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić skórkę: drobno zmielić migdały i okruchy w robocie kuchennym i dodać masło, mieszając do połączenia. Naciśnij na dole i 2/3 w górę strony 10-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2
Dodać do napełniania: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub dużej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującą się wodą, mieszając, aż będzie gładka, i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie puszysty, a następnie ubić w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Dodać całe jajka i żółtka, 1 na raz, bicie dobrze przy niskiej prędkości i skrobanie miski po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubić w mące i wanilii, aż tylko połączone, a następnie dodać roztopioną czekoladę w powolnym strumieniu, ubijając aż nadzienie jest dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Ułóż jagody w 1 warstwie na skorupie i wlej nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec w środku piekarnika, aż ciasto jest ustawione 3 cale od krawędzi, ale centrum jest nadal chwiejny, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, 45 do 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Uruchom cienki nóż wokół krawędzi ciasta, aby poluzować, a następnie ostudzić całkowicie w patelni na stojaku. (Ciasto będzie nadal się ustawiać, gdy ostygnie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn