Philly Scrapple
Philly Scrapple wymaga ok. 9 godzin i 39 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 2,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz jajka, olej canolan, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Scrapple, Scrapple, oraz Southern Scrapple.
Instrukcje
W misce wymieszać wieprzowinę, indyka i kolejne 10 składników (przez jajka); delikatnie wymieszać, aż się połączą.
Przenieść mieszaninę do patelni o wymiarach 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 55 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Schłodzić do temperatury pokojowej; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Pokrój skrobak na 10 plastrów.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj plasterki skrobaka do patelni; smażyć 1 do 2 minut z każdej strony lub aż zbrązowieje.
Umieść 2 plastry skrobaka na każdej z 5 płyt. Każdą porcję uzupełniamy ketchupem i chrzanem.