Penne Z Zielenią
Penne z zielenią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 440 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser feta, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Penne z Ricottanem i zielenią, Penne Z Duszonym Squashem I Zielenią, oraz Pełnoziarniste Penne Z Łososiem I Zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować, aż al dente, o 78 protokół.
Podczas gotowania makaronu, grzać orzeszki piniowe na dużej patelni na średnim ogniu, często podrzucając, aż tosty, o 3 protokół.
Usuń orzeszki piniowe i odstaw na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek i czosnek na tej samej patelni na średnim ogniu. Przechyl patelnię tak baseny oleju w 1 rogu, trzymać na ogniu, i gotować czosnek, aż lekko rumiane.
Dodaj pieprz jalapeo i zieleni, i wrzucić, aż zielenie zwiędną, o 2 protokół.
Dodać rodzynki, orzeszki piniowe i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj makaron na patelni i wrzucić kolejną minutę lub do makaronu jest całkowicie gotowane i wchłania płyn z zieleni.
Przełożyć do miski i posypać fetą.