Penne z pięcioma serami
Penne z pięcioma serami jest wegetariańska przepis z 6 porcjami. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 783 kalorie, 23G białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. 13 osób było pod wrażeniem tej receptury. Udaj się do sklepu i odbierz importowaną fontinę, liście bazylii, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciężki krem można śledzić to danie główne z Domowe śnieżyce z jajkami z masła orzechowego Reese ' s jako deser. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 58%. Spróbuj Pieczone Penne z brokułami i trzema serami, Al Forno ' s Penne z pomidorem, śmietaną i pięcioma serami, oraz Makaron Penne z sosem z małży grzybowych i serami podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Przynieś 5 litrów osolonej wody do wrzenia w garnku.
Połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem penne i masła w dużej misce.
Dobrze wymieszać. Wrzuć penne do wrzącej wody i parboil przez 4 minuty.
Dobrze odcedzić w durszlaku i dodać do składników w misce do mieszania, podrzucając do połączenia. Mieszaninę makaronu podzielić na 6 płytkich ceramicznych naczyń zapiekankowych (pojemność 1 1/2 do 2 filiżanek). Posmarować masłem i upiec, aż bąbelki i brązowieją na wierzchu, 7 do 10 minut.