Penne alla Puttane d ' Elba
Penne alla Puttane d ' Elba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka soli morskiej, płatków pieprzu, młoda cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Penne Alla Panna, Penne Alla Vodka, oraz Penne alla vodka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć cukinię, czosnek, bazylia, pomidory, oliwa z oliwek, kapary, oliwki, sok z cytryny, płatki pieprzu, i sól. Pozostawić w chłodnym miejscu na 1/2 godziny.
W międzyczasie przynieś 6 litrów wody do zagotowania w garnku do spaghetti i dodaj 2 łyżki soli. Wrzuć penne i gotuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu, aż do al Dente, około 10 do 12 minut.
Odcedzić makaron w durszlaku i dodać makaron do schłodzić warzywa w misce. Delikatnie wymieszać, aby dobrze wymieszać i podawać natychmiast.
To danie nie jest podawane na gorąco!!