Peklowana wołowina z kapustą z ziemniakami z masłem ziołowym
Need a danie główne bezglutenowe? Peklowana wołowina i kapusta z ziemniakami z masłem ziołowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1058 kalorii. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz marchew, wodę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Peklowana wołowina z kapustą z ziemniakami z masłem ziołowym, Peklowany mostek wołowy, ziemniaki, kapusta i marchewka na dzień św. Patryka, oraz Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Marchew i cebulę wyłożyć na dno wolnej kuchenki, a na wierzch położyć peklowaną wołowinę. Pokrojoną kapustę ułóż wokół wołowiny.
Dodaj sok jabłkowy i 1 szklankę wody wraz z zawartością opakowania przypraw. Gotować na niskim 6 do 8 godzin, aż wołowina będzie miękka.
Wyjąć wołowinę i warzywa na półmisek i ogrzać.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i dodać ziemniaki. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 12 do 15 protokół.
Odcedzić i zwrócić je do garnka.
Dodać masło, czosnek, pietruszka, i sól, i pieprz, do smaku. Delikatnie połącz, aby wszystkie ziemniaki były równomiernie pokryte.
Przełożyć do miski i podawać z wołowiną kukurydzianą i warzywami z wolnej kuchenki.