Peklowana wołowina z kapustą
Przepis peklowana wołowina i kapusta są gotowe w około 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 8,06 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1484 kalorie, 98g białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka kapusty, kapusty, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Peklowana wołowina z kapustą, Peklowana wołowina z kapustą, oraz N. Y. C. peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
Ułóż ziemniaki i czosnek na dnie wolnej kuchenki.
Na wierzch warzyw ułożyć peklowaną wołowinę i posypać przyprawami z opakowania. Goździki wcisnąć do cebuli i dodać do kuchenki.
Dodaj wystarczająco dużo wody, aby tylko pokrycie mięsa; przykryć i gotować na niskim aż do miękkości, 6 godzin i 30 minut do 8 godzin.
Przenieść mięso do deski do krojenia i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Przenieść ziemniaki do miski i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Dodaj marchew i kapustę do kuchenki, włączyć do wysokiej, przykryć i gotować, aż tylko miękkie, o 30 protokół.Wołowinę pokroić na ziarno i podawać z ziemniakami, marchewką i kapustą.