Pekan Crusted Tilapia With Honey Glaze

Pekan Crusted Tilapia With Honey Glaze
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Pekan Crusted Tilapia z miodem glazury może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $6.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jajka, wodę, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pekan Crusted Tilapia with Honey Glaze, Polędwica z dorsza z orzechami pekan z pomarańczową, imbirową i miodową polewą, oraz Pekan Crusted Tilapia dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia21
Magazyn