Peanut Butter Chip Cookies (Biała Pełnoziarnista Mąka)
Peanut Butter Chip Cookies (Biała pełnoziarnista mąka) wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, kremowe masło orzechowe, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Peanut Butter Chip Cookies (Biała Pełnoziarnista Mąka), Biała Pełnoziarnista Mąka Peanut Butter Chocolate Chip Cookies, oraz Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej misce, beat brązowy cukier, masło orzechowe, masło i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Na małej prędkości ubić mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać z frytkami z masła orzechowego.
Kształt ciasta na 1 1/2-calowe kulki. Kulki posmarować cukrem granulowanym. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości około 2 cali (Nie spłaszczyć).
Piec 9 do 12 minut lub do jasnobrązowego. Schłodzić 5 minut; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić; przechowywać szczelnie przykryte.