Pikantny Chleb Małpi

Pikantny Chleb Małpi
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 14g białka, oraz 26g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka rozmarynu, parmezanu, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pikantny Chleb Małpi, Pikantny Chleb Małpi, oraz Serowy, Pikantny Chleb Małpi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać ser, zioła i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W osobnej misce umieścić roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Każde ciastko pokroić na pół; zanurzyć w maśle i pokryć mieszaniną sera. Ułożyć herbatniki na nasmarowanej patelni, lekko nakładając się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
MasłoMasło
SerSer
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Piec w temperaturze 375 stopni przez 25 minut, do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn