Pikantny Chleb Małpi
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 14g białka, oraz 26g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka rozmarynu, parmezanu, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pikantny Chleb Małpi, Pikantny Chleb Małpi, oraz Serowy, Pikantny Chleb Małpi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać ser, zioła i czosnek.
W osobnej misce umieścić roztopione masło.
Każde ciastko pokroić na pół; zanurzyć w maśle i pokryć mieszaniną sera. Ułożyć herbatniki na nasmarowanej patelni, lekko nakładając się na siebie.
Piec w temperaturze 375 stopni przez 25 minut, do złotego koloru.