Pumpkin Honey Pie

Pumpkin Honey Pie
Pumpkin Honey Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, sól, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 33%. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka ubić lekko w dużej misce. Zmiksuj w dyni, mleku, śmietanie, miodzie, przyprawach, soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
PrzyprawyPrzyprawy
KremKrem
MiódMiód
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać nadzienie do skorupki ciasta. Krawędzie powłoki przykryć paskami folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Usunąć folię i kontynuować pieczenie przez 15 więcej minut. Włożony nóż powinien wyjść czysty po zakończeniu. Fajne, i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn