Peaches ' N ' Cream Ice Pops
Peaches ' n ' Cream Ice Pops to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Mieszanka soli, śmietany, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest przyniesiony przez Chow. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peaches ' N ' Cream Ice Pops, Brzoskwinie i śmietana jogurt Pops, oraz Brzoskwinie i śmietana mrożone Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić połówki w 1/4-calową kostkę, aż masz 1 filiżankę.
Pokrojone w kostkę brzoskwinie umieścić w dużej plastikowej torebce; odstawić.
Pozostałe połówki brzoskwini pokroić na szorstkie, 1-calowe kawałki i umieścić w blenderze.
Dodaj pozostałe składniki i zmiksuj, aż będzie gładka, zatrzymując blender, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Wlać mieszaninę do worka z pokrojonymi w kostkę brzoskwiniami i wymieszać, aby połączyć.
Wytnij około 1/2 do 3/4 cala z jednego rogu torby (uszczypnij otwór zamknięty, aby baza ice-pop nie wyczerpała się), a następnie wyciśnij równe ilości mieszanki do foremek pop w zamrażarce. Stuknij formy kilka razy na blacie, aby uwolnić pęcherzyki. Włożyć patyczki i zamrozić do uzyskania stałej masy, co najmniej 6 godzin.