Peach Pie Ice Cream (Wegańskie)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Peach Pie lody (Wegańskie) spróbować. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 1310 kalorii. Ten przepis służy 2. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 353 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka dżemu brzoskwiniowego, sok z cytryny, 2 pojedyncze klasyczny Pie crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Wegańskie Lody Lawendowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na skorupę, Rozgrzej piekarnik do 325ºf i linii blachy do pieczenia z matą silikonową do pieczenia lub kawałek papieru pergaminowego.
Rozwałkuj ciasto do około 1/8 cala grubości, w mniej więcej równym prostokącie. Używając noża do pizzy lub bardzo ostrego noża, pokrój ciasto na 1-calowe kwadratowe kawałki.
Połączyć cukier i cynamon w małej misce, i delikatnie wrzucić z kwadratów skorupy do herbu.Ułóż kwadraty w równej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia i piecz przez 10 do 15 minut, lub do złotego koloru.
Niech ostygnie całkowicie.Do bazy lodów wyciągnij blender i dodaj brzoskwinie (usunięte pestki), mleko kokosowe, cukier, skrobię kukurydzianą, marantę i sól do pojemnika. Puree na wysokiej, aż do całkowitego gładkości, a następnie przejść przez drobny sitko, aby upewnić się, że nie ma pozostałych kawałków niezmieszanych owoców w końcowej podstawie, jeśli używasz maszyny o małej mocy.
Wlać puree z brzoskwini i kokosa do średniego rondla i gotować na kuchence na średnim ogniu. Mieszać często, aby upewnić się, że nic nie przykleja się do dna patelni, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować przez minutę dłużej, a następnie zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią.Schłodzić dokładnie w lodówce, co najmniej 3 godziny, przed ubijaniem w maszynie do lodów zgodnie z zaleceniami producenta.W przypadku Zawirowania dżemu, podgrzać dżem w mikrofalówce przez 15 do 30 sekund, aby go nieco poluzować, nie rozgrzając go zbytnio. Wymieszać z wodą i sokiem z cytryny, mieszając, aż będzie gładka i wylewana.Po zakończeniu ubijania lodów, ale nadal są miękkie, przenosić kilka miarek na raz do szczelnego pojemnika, skropić część dżemu i posypać garść kawałków skorupy nad każdym dodatkiem. Lekko wymieszać wszystko razem, marmurować dżem w całości, ale nie całkowicie wymieszać. Gdy mieszanka wydaje się być rozprowadzona mniej lub bardziej równomiernie, przykryć i przechowywać w zamrażarce.
Pozostaw na co najmniej 4 godziny w celu dalszego zestalenia przed podaniem.