Paupiette de Saumon au Crabe

Paupiette de Saumon au Crabe
Paupiette de Saumon au Crabe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filet z łososia bez kości, śmietanę do ubijania, wermut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Crabe Beninoise, Suflet Au Crabe, oraz Creme d ' Argenteuil Au Crabe (zupa szparagowa W / Krab -- Francja).

Instrukcje

1
Odciąć i wyrzucić koniec łodygi i twardą zieloną górę z pora; por przeciąć na pół wzdłuż i trzymać każdą połowę pod zimną bieżącą wodą, oddzielając warstwy, aby dobrze spłukać, a następnie cienko pokroić. W 10-do 12-calowej, odpornej na przywieranie patelni na średnim ogniu, rozpuść 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj por i często mieszaj, aż kuleją, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przejrzyj kraba i odrzuć wszelkie kawałki muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
5
Dodać pozostałe 2 łyżki masła do patelni; po stopieniu, dodać kraba i mieszać często tylko do gorąca, 1 do 2 protokół. Naciśnij na jedną stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Tymczasem łososia opłucz i osusz. Trzymając ostry nóż pod kątem 45, odetnij mięso w poprzek skóry na plastry o grubości od 1/8 do 1/4 cala; powinieneś mieć około 12 (patrz UWAGI). Po kolei kłaść plastry płasko i łyżkę około 1 łyżki ciepłego kraba na szerokim końcu. Zaczynając od tego końca, zwijamy łososia ciasno wokół kraba i układamy, zszywamy, na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
KrabKrab
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Wlać wermut wokół rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Przenieść patelnię z roladkami łososia do piekarnika regularnego lub konwekcyjnego 450 i piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna, patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 12 do 15 minut. Łyżką szczelinową przenieść rolki łososia na talerze, przykryć luźno folią lub folią i odstawić w ciepłe miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodać śmietanę i zarezerwowany Por do patelni i gotować na dużym ogniu, aż ciecz jest lekko zagęszczony i zredukowany do około 1 1/3 szklanki, 8 do 9 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka sosu równo wokół roladek łososia i udekorować szczypiorkiem i cytryny kliny w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn