Patyczki i kamienie Cukierki Kora
Przepis kije i kamienie Cukierki kora może zaspokoić swoje pragnienie Ameryki Środkowej w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła Nestle® toll house®, półsłodkich rodzynek w czekoladzie Nestle® toll house®, prażonych orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Sticks 'n' Stones, Boczek" kora " patyczki, oraz Ajerkoniaki Candy Sticks.
Instrukcje
Masło szklane naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Kuchenka mikrofalowa 1 1/3 szklanki kęsów masła, kęsów półsłodkich i masła orzechowego w dużej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce na wysokiej (100 procent) mocy przez 1 minutę; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa w dodatkowych odstępach 10-20 sekund, mieszając, aż będzie gładka.
Dodaj precle, orzeszki ziemne i czekolady pokryte rodzynki; dobrze wymieszać do herbu.
Rozłóż do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Pozostałe kąski masła umieść w małej, wytrzymałej plastikowej torbie. Kuchenka mikrofalowa na średniej-wysokiej (70 procent) mocy przez 30 sekund; ugniatać worek do wymieszania. Kuchenka mikrofalowa w dodatkowych odstępach 10-20 sekund, ugniatając do gładkości.
Wyciąć mały narożnik z torby; wycisnąć do mżawki na cukierki.
Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do firmy. Rozbij na kawałki wielkości kęsa.