Patelnia z wołowiną i ziemniakami Stroganoff
Patelnia z wołowiną i ziemniakami Stroganoff jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Jeśli masz pomidor, kawałki grzybów i łodygi, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia Wołowina Stroganoff, Jedna Patelnia Mielonej Wołowiny Stroganoff, oraz Beef Stroganoff Ravioli Patelnia.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Usuń wołowinę z patelni; odstawić.
Na patelni, wymieszać sos wymieszać, Woda, Mleko i masło z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z ziemniakami.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z zieloną fasolką. Przykryć i dusić 10 do 15 minut dłużej lub aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszaj gotowaną mieloną wołowinę, grzyby, kwaśną śmietanę i ketchup. Przykryć; gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.