Patelnia Wołowina Stroganoff
Skillet Beef Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Jeśli masz okrągły stek, sól, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Patelnia Wołowina Stroganoff, Beef Stroganoff Ravioli Patelnia, oraz Jedna Patelnia Hamburger Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Częściowo zamrozić stek; przyciąć tłuszcz. Pokroić stek po przekątnej ziarna na bardzo cienkie paski; pokroić paski na 2-calowe kawałki.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj stek, i gotować 5 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Usuń stek z patelni; odcedzić. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu.
Dodać cebulę; gotować, ciągle mieszając, 5 minut.
Dodać grzyby; gotować, stale mieszając, 3 minuty.
Połączyć wodę, mąka, papryka, i granulki bulionowe, mieszając, aż będzie gładka; Dodaj do patelni. Wymieszać ze stekiem. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować, stale mieszając, aż mieszanina osiągnie gotować na wolnym ogniu. Gotować, odkryte, dodatkowe 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć patelnię z ognia; wymieszać śmietaną, sól, i pieprz. Aby służyć, łyżka 3/4 szklanki makaronu na każdym talerzu służącym; łyżka mieszanki wołowiny równomiernie na makaronem.
W razie potrzeby posypać mieloną natką pietruszki.