Patelnia Smażony Łosoś

Patelnia Smażony Łosoś
Smażony łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 704 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet śliwkowy ume, olej z pestek winogron, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis ze spiżarni Elany ma 19 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Arkusz Pan łosoś z pomidorami i oliwkami, Orzech Crusted Łosoś Arkusz Pan Obiad, oraz Jeden arkusz patelni parmezan Crusted łosoś z pieczonym brokułem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszaj ocet śliwkowy ume i agawę
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet śliwkowyOcet śliwkowy
AgawaAgawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Gdy sos zaczyna bąbelki zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 4-5 minut, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
3
Umieść olej na dużej patelni na dużym ogniu
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Łososia umieść na patelni, nie pozwól, aby filety stykały się ze sobą
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Smażyć przez 2 minuty, aż spód będzie rumiany
6
SOS Kabayaki na filetach
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
7
Odwróć łososia i posmaruj wierzchem drugą stronę, a następnie smaż przez kolejną minutę lub 2, aż ryba będzie łatwo płatkowana i ugotowana
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
RybyRyby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn