Patelnia kurczaka i farsz jabłkowy

Patelnia kurczaka i farsz jabłkowy
Patelnia kurczaka i farsz jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 41g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jabłka, rosół z kurczaka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz-Topped Wieprzowina & Patelnia Jabłko, Patelnia z kurczakiem i farszem, oraz Kurczak na patelni, farsz i sos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i gotować kurczaka, obracając raz, 8 minut lub aż dokładnie gotowane.*
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć kurczaka z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj bulion i przepis gotowy seler na patelnię; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Kontynuuj gotowanie 1 minutę. Wymieszać farsz mix i jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć z ognia.
5
Ułóż kurczaka na patelni i posypać serem. Stoisko pokryte 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn