Patelnia Gnocchi Z Chard & Biała Fasola

Patelnia Gnocchi Z Chard & Biała Fasola
Patelnia przepis Gnocchi z Chard & biała fasola może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 42 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. 3512 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, liście chard i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Patelnia Gnocchi z Chard & biała fasola, Rozgrzewająca Zimowa Kolacja: patelnia Gnocchi ze szpinakiem i białą fasolą, oraz Gnocchi z białą fasolą.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W42 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn