Pasztet Wędzono-Błękitny

Pasztet Wędzono-Błękitny
Pasztet wędzony-Błękitny to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, serek śmietankowy, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Pasztet wędzono-Błękitny, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish.

Instrukcje

1
Wymieszać razem szalotkę, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli, a następnie ubić w serek śmietankowy, bluefish i 1/2 łyżeczki pieprzu z łyżką, aż dobrze połączone. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BluefishBluefish
SzalotkaSzalotka
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
SólSól
1
Pasztet można przygotować 5 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej w celu zmiękczenia (około 1 godziny) przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn